Kryesia e PD vendos për largimin e deputetit: Shkeli vendimin e Grupit

0
127

Kryesia e Partisë Demokratikë pritet të marrë masa ndaj deputetit të Lushnjes, Myslim Murrizi, për vendimin e tij, për të mos djegur mandatin e deputetit.

Gjatë mbledhjes që po zhvillohet aktualisht nen drejtimin e Lulzim Bashës, pika e tretë e axhendës është përjashtimi i Myslim Murrizit.

Mësohet se Murrizi do shkarkimin nga funksionet dhe anëtarësia për shkeljen e vendimit te grupit parlamentar, Kryesisë dhe Këshillit Kombëtar të PD.