Reagimi i Irina Shayk ndaj Lady Gaga pas performancës me Cooper

0

Bradley Cooper dhe Lady Gaga performuan mbrëmjen e djeshme në ceremoninë e cmimeve Oscar gjatë të cilës ishin shumë të afërt. Irina e dashura e Cooper që prej katër vitesh e ndoqi live këtë perfomancë.

Reagimi i saj nuk ishte ai që shumë prisnin, duke qënë se ajo qëndroi e qetë madje në fund të performancës u ngrit dhe duartrokiti në mbështetje të të dashurit të saj.

Edhe gjatë fjalimit të Lady Gaga në të cilin ajo u shpreh se ishte shumë e afërt me Cooper nuk u ndje tension midis Irinës dhe Lady Gaga.

Në fund të ceremonisë cifti Cooper Shyk u fotografuan duke puthur njëri tjetrin në prezencën e Lady Gaga.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.