Vajza e Linda Ramës “bashkëjeton” me ministrin qeverisë “Rama 2”, Genti Cakaj

Fenomeni i nepotizmit godet ashpër Qeverinë Rama 2 edhe në ministrinë e Jashtëme të Shqipërisë. Në rrjetet sociale, dhe disa portale kohët e fundit po flitet gjithënjë e më shumë se vajza e gruas së Kryeministrit Rama, Linda Ramës, Rea, dhe Ministri i Europes dhe Puneve te Jashtëm – Genti Cakaj, janë në “bashkëjetes” si … Continue reading Vajza e Linda Ramës “bashkëjeton” me ministrin qeverisë “Rama 2”, Genti Cakaj