Lista/Rruga e re nga tuneli i Thirrës në Arrën (Kukës), ja banorët kontribues

0
Eshte konkretizuar tashme nisa e banorëve të Arrnit të Kukësit, atyre që banojnë dhe jetojnë aty, si dhe të tjerëve që janë me banim në Tiranë si dhe diasporë duke hapur nje aks te ri rruge për të mbërritur në vendlindje më shpejt. Me kontributet e tyre është bërë e mundur të hapet rruga nga Tuneli i Thirrës në drejtim të Larit, Qafë e Komit, deri në Qendër Arrën. Tani, fal këtij investimi, banorët që jetojnë në Arrën dhe ata që dëshirojnë të shkojnë në vendlindje do të mbërrijnë  3 orë më shpejt se në gjurmën e rrugës së vjetër. Punimet paten interesimin e të gjithë përfaqësuesve të fiseve të Arrnit, por veçanërisht të Dostan Markut, personit i cili e nisi si inciativë dhe ka ndjekur punimet nga afër deri në përfundim të tyre.
Kontributi i banoreve ka qene konkret dhe i rendesishem. Startnews ka siguruar një liste te atyre qe kane ndihmuar financiarisht e cila do te perditesohet nese nuk eshte e plote.
Statusi i Destan Markut ne FB
Të nderuar Arrnorë kudo që jeni brenda dhe jashtë vendit,
Në rradhe të parë më lejoni t’ju uroj shëndet e lumturi në familjet tuaja.
Unë që po ju drejtohem jam Destan Marku, njëri prej jush dhe njeri prej anëtarëve të komisionit të krijuar për të kryer një investim në vendlindjen tonë të përbashkët Arrën. Investimi ka të bëjë me:
Ndërtimin e rrugës(komplet të re) nga Lari I Fanit deri në Qafen e Komit ku përfshihen
1. Hapje traseje, hapje kanali anësor, vendosje tubacionesh shkarkimi, shtrim me cakull.
2. Riparim I rrugës nga Qafa e Komit deri në Arrën ku përfshihen:
-Zgjerim rruge
-Hapje e një pjese rruge të re me qëllimin që rruga te kaloje përmes Arrnit
– Vendosje tubacionesh shkarkimi dhe ndërtim kanali mbrojtës të rrugës
– Shtrim me cakull gjatë gjithë gjatësisë se rrugës.
Ju njoftojmë se puna ka filluar para 1 muaji e gjysem dhe është punuar pa shkëputje asnjë ditë. Në të vazhdojnë të punojnë 1 eskavator I madh, 1 fadrome dhe 2 kamiona të tonazhit të madh.
Mirënjohje dhe respekt për biznesmenin nga Kalimashi i Kukesit Gëzim Shahini që ndihmoi duke dhuruar eskavatorin e tij për një muaj e gjysem falas për vendlindjen tonë.
Falë kontributeve tuaja për të cilat ne ju falënderojme pafundësisht është bërë i mundur realizimi i rreth 70% se punës.
Më këtë rast do ju luteshim të gjithë atyre që deri sot për arsye informacioni apo diçka tjetër nuk janë bere pjese e kontributit, të vazhdojmë të kontribuojmë. Sado modest të jetë kontributi juaj, është shumë i vlefshëm për Arrnin.
Per një gjë ju garantojmë se çdo qindarkë që do të hidhet do të shkojë vetëm për rrugën. Për këtë do jemi përgjegjës para jush e para Zotit.
Per emigrantët do jenë dy numra llogarie në dispozicion (në euro dhe në paund). I gjeni tek fotot me poshtë.
Per çdo kontribut/informacion me kontaktoni ne nr e tel 068 222 5810
Më poshtë do gjeni listen e plotë të donatorëve sipas fiseve (do të përditësohet sa herë të ketë donatorë të rinj).
*Shuma është në lekë (të vjetra).
Fisi COKA
1. Xhevit Dylejman Coka – 500 mijë lekë
2. Azem Fali Coka – 250 mijë lekë
3. Arjan Fali Coka – 500 mijë lekë
4. Riza Halit Coka – 100 mijë lekë
5. Haqif Halit Coka – 100 mijë lekë
6. Cen Halit Coka – 50 mijë lekë
7. Gëzim Cen Coka – 50 mijë lekë
8. Ferit Ali Coka – 50 mijë lekë
9. Bilbil Ali Coka – 50 mijë lekë
10. Imer Ali Coka – 50 mijë lekë
11. Shaqir Osman Coka – 50 mijë lekë
12. Jonuz Osman Coka – 50 mijë lekë
13. Përparim Man Coka – 100 mijë lekë
14. Rustem Mer Coka – 100 mijë lekë
15. Bujar Rustem Coka – 100 mijë lekë
16. Man Mer Coka – 50 mijë lekë
17. Robert Asllan Coka – 100 euro
18. Altin Ahmet Coka – 50 mijë lekë
19. Sinan Halil Coka – 50 mijë lekë
Fisi DACI
1. Luan Xhemali Daci – 300 mijë lekë
2. Besnik Hazis Daci – 100 mijë lekë
3. Kimet Haqif Daci – 100 mijë lekë
Fisi DOÇI
1. Ilir Dike Doçi – 1 milion lekë
2. Faik Dervish Doçi – 100 mijë lekë
3. Xhelal Dervish Doçi – 100 mijë lekë
4. Gazmend Dervish Doçi – 500 mijë lekë
5. Qemal Imer Doçi – 100 mijë lekë
6. Adem Imer Doçi – 100 mijë lekë
7. Xhem Imer Doçi – 100 mijë lekë
8. Avni Adem Doçi – 100 mijë lekë
9. Vesel Emin Doçi – 100 mijë lekë
10. Shpetim Shaqir Doçi – 100 mijë lekë
11. Islam Qazim Doçi – 500 mijë lekë
12. Han Suf Doçi – 100 mijë lekë
13. Perikli Xhelil Doçi – 100 mijë lekë
14. Arif Islam Doçi – 100 mijë lekë
15. Hamit Avdyl Doci – 100 euro
Fisi DEDA
1. Artan Ali Deda – 200 mijë lekë
2. Ramadan Sinan Deda – 100 mijë lekë
3. Liman Sinan Deda – 100 mijë lekë
4. Gëzim Dervish Deda – 100 mijë lekë
5. Adriatik Han Deda – 500 paund
6. Gentjan Han Deda – 150 mijë lekë
7. Lavdi Han Deda – 50 mijë lekë
8. Zaim Maliq Deda – 100 euro
9. Esat Maliq Deda – 50 mije leke
10. Lazam Maliq Deda – 50 mije leke
11. Djemte e Ramazan Maliq Dedes – 100 mije leke
12. Artur Riza Deda – 100 euro
13. Skender Halim Deda – 100 mije leke
Fisi Doda
1. Rushit Xhelal Doda – 200 paund
2. Rasim Avni Doda – 200 paund
3. Dritan Mehmet Doda – 200 mije leke
Fisi DRENI
1. Besnik Hasan Dreni -200 mijë lekë
2. Faik Hasan Dreni – 300 mijë lekë
Fisi DUNGA
1. Nezir Maliq Dunga – 50 mijë lekë
2. Hysen Kurt Dunga – 100 mijë lekë
3. Sulejman Arif Dunga – 50 mijë lekë
4. Liman Vokel Dunga – 30 mijë lekë
5. Fatmir Vokel Dunga – 30 mijë lekë
6. Agim Vokel Dunga – 30 mijë lekë
7. Berhan Vokel Dunga – 30 mijë lekë
8. Petrit Halim Dunga – 50 mijë lekë
9. Hashim Emin Dunga – 20 mijë lekë
10. Ilir Hashim Dunga – 30 mijë lekë
11. Fadil Hashim Dunga – 20 mijë lekë
12. Gazmend Hashim Dunga – 20 mije lekë
13. Alfred Hashim Dunga – 20 mijë lekë
14. Drilon Gëzim Dunga – 20 mijë lekë
15. Emin Bajram Dunga – 50 mijë lekë
16. Xhevdet Bajram Dunga – 20 mijë lekë
17. Esat Hashim Dunga – 20 mijë lekë
18. Mahmut Sul Kurti – 20 mijë lekë
19. Elmaz Sul Kurti – 20 mijë lekë
20. Xhelal Sul Kurti – 50 mijë lekë
21. Fatmir Sul Kurti – 20 mijë lekë
22. Ajet Halit Dunga – 100 mijë lekë
Fisi MARKU
1. Luan Haxhi Marku – 500 mijë lekë
2. Destan Hatem Marku – 7 milion lekë
3. Fadil Qazim Marku – 500 mijë lekë
4. Izet Miftar Marku – 100 mijë lekë
5. Xhem Kadri Marku – 100 mijë lekë
6. Mahmut Kadri Marku – 100 mije lekë
7. Shahin Hamit Marku – 100 mijë lekë
8. Sadik Llan Marku – 100 mijë lekë
9. Xhivar Llan Marku – 100 mijë lekë
10. Tafil Hatem Marku – 1 milion lekë
11. Mexhit Hatem Marku – Kamionin falas
12. Emin Ali Marku – 100 mijë lekë
13. Latif Brahim Marku – 1 milion lekë
14. Emri Arif Marku – 400 mijë lekë
15. Avdil Hamit Marku – 100 mijë lekë
16. Hashim Kadri Marku – 150 mijë lekë
17. Esat Suf Marku – 100 mijë lekë
18. Gëzim Halil Marku – 50 mijë lekë
19. Shkëlqim Halil Marku – 50 mijë lekë
20. Hasan Halil Marku – 50 mijë lekë
21. Urim Halil Marku – 50 mijë lekë
22. Eli Medi Marku – 100 mijë lekë
23. Vojsava Asllan Marku(Daci) – 100 euro
24. Xhevahir Hatem Marku – 300 mije leke
25. Murat Brahim Marku – 100 mije leke
26. Lulzim Sali Marku – 50 euro
27. Vladimir Arif Marku – 100 euro
28. Rexhep Brahim Marku – 100 mije leke
Fisi NIKA
1. Perparim Qamil Nika – 50 mije leke
Fisi PECA
1. Halit Llan Peca – 30 mijë lekë
2. Sul Llan Peca – 30 mijë lekë
3. Arif Riza Peca – 100 euro
4. Sokol Riza Peca – 100 euro
5. Fatmir Riza Peca – 100 mijë lekë
6. Guri Bajram Peca – 300 mijë lekë
7. Baftjar Liman Peca – 100 mijë lekë
8. Ramazan Halim Peca – 100 euro
9. Rremzi Halim Peca – 100 euro
10. Murat Halim Peca – 100 euro
Fisi POKA
1. Esat Selim Poka – 100 mije leke
2. Përparim Qazim Poka – 50 mijë lekë
Fisi QENANI
1. Hazis Hamit Qenani – 50 mijë lekë
2. Bajram Hamit Qenani – 50 mijë lekë
3. Ndriçim Hazis Qenani – 50 euro
4. Ismen Staf Qenani – 50 mijë lekë
5. Faik Murat Qenani – 50 mijë lekë
6. Jashar Has Qenani – 50 mijë lekë
7. Zaim Kadri Qenani – 100 mijë lekë
8. Agim Islam Qenani – 100 euro
9. Halil Mendi Qenani – 50 mijë lekë
10. Daut Rrahman Qenani – 100 euro
11. Alfred Rrahman Qenani – 100 euro
12. Kreshnik Rrahman Qenani – 100 euro
Fisi SEFA
1. Ramiz Ramadan Sefa – 500 euro
2. Sali Has Sefa – 300 euro
3. Sokol Has Sefa – 250 euro
4. Sefer Has Sefa – 300 euro
5. Nezir Has Sefa – 100 mijë lekë
6. Dervish Islam Sefa – 100 mijë lekë
7. Emin Ahmet Sefa – 300 mijë lekë
8. Zaim Sheqir Sefa – 100 mijë lekë
9. Rrahman Sheqir Sefa – 100 mijë lekë
10. Agim Rexhep Sefa – 500 mijë lekë
11. Azem Maliq Sefa – 100 euro
12. Shefqet Maliq Sefa – 100 mijë lekë
13. Sefer Ramadan Sefa – 500 mijë lekë
14. Shpëtim Ramiz Sefa – 500 mijë lekë
15. Fatmir Masllan Sefa – 100 mijë lekë
16. Elmaz Avdi Sefa – 200 mije leke
17. Fatmir Masllan Sefa – 100 mijë lekë
18. Sherif Bajram Sefa – 200 mijë lekë
19. Ramadan Selam Sefa – 100 mijë lekë
20. Muharrem Tahir Sefa – 50 mije leke
21. Enver Halil Sefa – 50 mije leke
Fisi RUCI
Sadik Shaban Ruci – 50 mijë lekë
Miqte e Arrnit
1. Kurt Avdi VATA (Surroj) – 100 mijë lekë
2. Fizan Vejseli (Borje) – 100 euro
3. Halit Xheme Koldashi – 50 mije leke

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.