Halil Rama vjen së shpejti me monografinë “Skënder Cala” – ‘Mjeshtër i Madh’, në gjerdanin e artë të kulturës kombëtare”

0

Publicisti Halil Rama pritet te vij se shpejti me n je tjeter botim, kesaj here me nje koloz te kultures dibrane dhe jo vetem sic eshte Skender Cala. Lajmi behet i ditur nga vet Hail Rama ne FB

Ja cfare shkruan Halil Rama ne FB

Gati për botim libri im i 15-të: “SKËNDER CALA – ‘Mjeshtër i Madh’, në gjerdanin e artë të kulturës kombëtare”,  një monografi me 200 faqe në katër kapituj, kushtuar këtij artisti shumëdimensional, në 80- vjetorin e ditëlindjes së tij

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.