Këngëtarja e njohur/Më duhet të ndaloj, jam duke luftuar me një sëmundje të rëndë

0

Emma Marrone për të falënderuar të gjithë fansat dhe kolegët e saj që kanë shprehur solidaritetin e tyre orët e fundit. Këngëtarja është detyruar të bëjë një ndalesë profesionale për shkak të një problemi shëndetësor. Emma nuk do të jetë në gjendje të marrë pjesë në koncertin e Radio Italia që do të mbahet më 4 tetor në Maltë. 35-vjeçarja i ka falënderuar të gjithë ndjekësit e saj në Instagram duke shkruar për ta “Faleminderit për gjithë dashurinë”.

“Ndodh. Ndodh edhe kështu. Kjo nuk ishte saktësisht koha e duhur, por në asnjë moment nuk do të ishte. Nga e hëna duhet të ndalem dhe të ballafaqohem me një problem shëndetësor. Po jua them personalisht që të mos ketë alarme të panevojshme. Kjo është arsyeja pse nuk do të jem e pranishme në Maltë për koncertin e Radios Italia, të cilin e falënderoj për mirëkuptimin e tyre tij të menjëhershëm: të gjithë ata persona shpenzuan para për avionë dhe hotele për të skuar në Maltë për të më përkrahur. Ju nuk e dini sesa do të kisha dashur të isha në skenë dhe të këndoja për të gjithë ju. Unë premtoj se do të kthehem më e fortë se më parë. Kemi shumë gjëra të mira për të jetuar së bashku. Unë do të do mbyll llogaritë një herë e mirë me këtë histori dhe pastaj do të kthehem tek ju”,-shkruan Emma në mesazhin e saj në Instagram.

Këngëtarja 35-vjeçare në të kaluarën është përballur me kancerin në vezore. Ajo është operuar dy herë dhe këtë gjë e ka pranuar edhe vetë.

View this post on Instagram

Succede. Succede e basta. Questo non era proprio il momento giusto, ma in certi casi nessun momento lo sarebbe stato. Da lunedì mi devo fermare per affrontare un problema di salute. Ve lo dico personalmente per rassicurarvi e per non creare allarmismi inutili. Per questo motivo non sarò presente a Malta per il concerto di @radioitalia che ringrazio per l’immediata comprensione. Inutile dirvi l’immenso dispiacere che provo per tutti quei ragazzi che hanno speso dei soldi in voli aerei e alberghi per venire fino a Malta per sostenermi: Non avete idea di quanto mi sarebbe piaciuto essere su quel palco e cantare per tutti voi. Vi prometto che tornerò più forte di prima! Ci sono troppe cose belle da vivere insieme. Adesso chiudo i conti una volta per tutte con questa storia e poi torno da voi. Grazie e state sereni davvero… Andrà tutto bene! Emma. ❤️

A post shared by Emma Marrone (@real_brown) on

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.