Plas në Urën Vajgurore, fermerët hidhen masivisht në protestë, bllokojnë urën e Kuçit

0

Shqipërisë i rikthehen protestat. Sot fermerët janë hedhur për mungesë të vëmendjes dhe subvencionimeve në bujqësi dhe për pasojë ato hidhen në kanal për mungesë tregu.
Banorët e Urës Vajgurore kanë qenë në protestë së cilës iu bashkuan dhe fermerët e Kutallisë dhe Poshnjës si dhe zonës se Sukut pjesë e Bashkisë Roskovec. Protesta ka nisur në orën 10:00 dhe vazhdon.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.