Histori suksesi/Basketbollisti shqiptar, liçensohet në SHBA si trajner në NCAA

0

Të jesh profesionist nuk ka rëndësi ku ndodhesh, aty ku do të spikasësh dhe shkëlqimi yt do te behet evident pas një mundi të madh, sigurisht qe do të vlerësohet.

Më e rëndëssishme është të spikasësh dhe vlerësohesh aty ky gara profesionale është edhe më e madhe si pasojë e numrit të madh të konkurruesve apo dhe popullësisë. Me e vështirë por jo e pamundur është për ata të cilët njihen si “emigrantë”.

Por nëse punon, nëse prodhon në profesion tënd mundi shpërblehet. Rasti është të flasim për një të ri i cili sapo u nderua nga “USA Basketball” me licensën “Gold Coach License “ si trajner me të drejtë për të drejtuar në NCAA, kampionatin amerikan te kolegjeve i cili është kampionati më I ndjekur në Amerikë dhe furnizuesi kryesor me lojtarë e talente i NBA dhe i ligave më cilësore në Europe e në të gjithë botën.

Ai është Gledis Muhametaj, një sportist profesionist mbërritur në tokën amerikane nga Shqipëria vonë, një lojtar që ka spikatur me lojën e tij në Shqipëri. Nuk ka se si të ndodh ndryshe, ku Gledis është djali i Adem Muhametajt një lojtari dhe trajneri Big për Basketbollin shqiptar. Lajmin e licensimit e jep vet Gledis Muhametaj ne rrjetin social FB.

Ja statusi I Gledis Muhametajt ne FB

NJË NGA ËNDRRAT MË TË MËDHA , REALITET !

I lumtur dhe krenar që pas një këmbëngulje dhe përkushtimi të gjatë u nderova nga “USA Basketball” me licensën “Gold Coach License “ si trajner me të drejtë për të drejtuar në NCAA, kampionatin amerikan te kolegjeve i cili është kampionati më I ndjekur në Amerikë dhe furnizuesi kryesor me lojtarë e talente i NBA dhe i ligave më cilësore në Europe e në të gjithë botën.
Shumë studime , kërkime , klinika , trajnime që për mua sinqerisht ishin eksperincë e jashtëzakonshme . Emocion i papërshkrueshëm të jesh pjesmarrës në klinika me trajnerët më të dëgjuar të botës, dhe unë, si i vetmi shqiptar ndonjëherë , edhe pse në moshë kaq të re , të vlerësohem maksimalisht nga ata me licensën e nivelit më të lartë të trajnimit botëror.
Falenderim i madh për familjen time e cila ka qënë gjithshka për mua në këtë rrugë.
Falenderoj FSHB prej nga unë kam fillimet e mia si lojtar dhe trajner.
Falenderime shumë te mëdha për të gjithë njerëzit që më mbeshtetën në rrugën time shumëvjecare sportive për të arritur deri në marrjen e licensës “Gold Coach License”.
Falenderime maximale për Coach Tucker , për mundesinë që më krijoj për të trajnuar “ZO ELITE NY” prej një viti .
Faleminderit #USABYOUTH për besimin . Është nder dhe privilegj për mua të zotëroj të njëjtën licensë si trajnerët më të mëdhenj të kolegjeve .
Sinqerisht ,
Gledi !

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.