Zoti Macron mos kërkonin fajin tek azilkërkuesit, por tek qeveria që mbështesni!

0

Nga Shkëlzen Nezaj

Ju duhet të keni turp, zoti Macron?
Sikur paraardhësit e tu, ju shfaqni hapur neveri dhe urrejtje ndaj kombit tonë shqiptar, ndërsa të parët tuaj ndanë kombin tonë në pesë shtete, dhe pastaj dhanë një kontribut të madh për Kosovën duke e ndarë Mitrovicën. Sebepi Azilkërkuesit shqiptarë duke harruar krimin, korrupsionin, arrogancën e politikës shqiptare është tallje. Realisht sa azilkërkues shqiptarë në Francë janë të pakrahasueshëm me numrin e terroristëve që jetojnë dhe kanë lindur në getot tuaja.
Qe Shqipëria me këtë klasë politike ne pushtet të mbështetur nga delegatët tuaj plotësisht korruptiv që mbyllin sytë dhe veshët karshi realitetit, nuk e meriton familjen evropiane kjo është e sigurt.
Mbështetja juaj për politiken korruptive në Albani është me të vërtetë e dukshme,,,,,

Me të vërtetë një turp reagimi juaj z. Macron,,

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.