Rikonstruksion kabinash në Tiranë, ja zonat që nuk do të kenë energji elektrike në datat 22-24 tetor

0

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton se në datat 22 deri në 24 tetor do të stakohet energjia në disa zona të Tiranës.

Kjo ndërprerje e energjisë bëhet për shkak të punimeve që po kryhen për rikonstruksionin e kabinave të shpërndarjes së energjisë.

Zonat ku energjia do të ndërpritet dhe oraret i gjeni më poshtë:

Njoftim për abonentët Tiranë

Stakim datat 22-24 Tetor

Për shkak të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, në datat 22-23 tetor do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

22 tetor
10:00-14:00
Subjekti Dolce Vita në Marikaj, rruga “Ibrahim Kazazi”, “Rruga e Dibrës”, rruga “Ibrahim Buzhiqi”

22 tetor
09:00-15:00
Pjesërisht rrugët: “Ali Demi”, “Zonja Curre”, “Mihal Grameno”, “Petro Nini Luarasi”, “Vath Koreshi”, “Hysen Zhura”

23-24 tetor
09:00-15:00
Pjesërisht rruga “Hysen Zhura”, “Ali Demi”, “Zonja Curre”

Image

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.