Ahmet Prençi kujton mikun e shtrenjtë 1 vit nga humbja e tij: Vazhdon udhëtimin pa anë, pa kohë…

0

Nga Ahmet Prençi

Sot, plot një vit pa mikun tim më të shtrenjtë, Islam Çengën! Poeti vazhdon udhëtimin pa anë, pa kohë, pa orar dhe pa kalendarë! Ne, miqve të tij, na mbetet vetëm dhimbja, mungesa, kujtimi, respekti dhe vargjet e tij të pavdekshme…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.