EMRAT/LSI emëron 3 koordinatorë të rinj

0

Kryesia e Ekzekutive e LSI vendos koordinatorët për qarqet Tiranë, Durrës dhe Vlorë.

Në një mbledhje të zhvilluar këtë të mërkurë, Kryesia e Ekzekutive e LSI vendosi ‘Koordinatorët e Qarkut’:

1. Tiranë- Përparim Spahiu

2. Durrës-Nasip Naço

3. Vlorë- Flamur Çelaj

Vendimi i Kryesisë Ekzekutive të LSI është vetëm për këto 3 qarqe të cilat ishin pa koordinatorë. Detyra e ‘Koordinatorëve të qarqeve’ do të jetë ndjekja e procesit zgjedhor në të gjitha nivelet dhe forumet e LSI-së deri në vitin 2020.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.