Gjesti human i Dhjetoristëve në darkën e shtruar në përkujtim të lëvizjes studentore!

0

Më 8 Dhjetor 2019, Perfaqesia e Lëvizjes Studentore ’90,u mblodh në një darkë përkujtimore dhe bamirësie në ndihmë të qytetarëve të dëmtuar nga tërmeti i 26 Nëntorit. Fjalen e hapjes së kësaj darke e mbajti Spiro Cura, i cili uroi pjesëmarrësit per Diten e Pluralizmit dhe festën e rinise duke kërkuar të mbahet 1 min heshtje per te gjithë ishstudentet e vrare dhe ndarnga jeta. Gjithashtu u përshëndeten ishstudentët ne Shqiperi dhe Diasporë.
Ky takim mori në parim nje nisëm të rëndësishme per krijimin e Komisionit te LS’90, për vitin jubilar të 30 vjetorit të Levizjes me objektiv ngritjen e Memorialit te Vlerave dhe Kontributeve të kësaj Lëvizje. Kjo do te realizohet me kontributin e gjithe ish studentëve, duke strukturuar me anëtaresim gjithë prezencën e tyre.
Diskutim konstruktiv u bë edhe per hapjen e zyrave te LS’90, për të bërë të mundur krijimin dhe evoluimin e një rrjeti në funksion të objektivave të kësaj Lëvizje.
Në fund të pranishmit mblodhën nje fond per ti ardhur në ndihmë familjeve të dëmtuara nga tërmeti.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.