Olta Gixhari: Sa u pagova në filmin “Love”

0

Olta Gixhari ka rrëfyer për emisionin “Siluetë”me prezantuese Gerta Gixharin se sa është paguar në filmin Love ku ka qënë pjesë e kastit të aktorëve. Ndryshe nga vite më parë Olta rrëfen se gjërat në Shqipëri po ecin me  hapa mbrapsht pasi disa vitë më parë paguaj më shumë se tani. Ndër të tjera aktorja shpreheht e indinjuar se paga nuk ka qënë dhe aq e mirë duke marë parasysh se tani është dhe një profesioniste në fushën e kinematografisë.

Minuta 15:55

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.