Në një situatë kritike, nuk mungon as humori. Vellezërit Lleshi këngë për Koronaviruesin

0

Situata ne vend nuk eshte aspak e duhura. Ne Karantine jane Tirana, Durresi dhe disa qytete te tjera dhe qytetaret po perpiqen te bejne te pamunduren per tu mos prekur nga virusi i konsideruar vdejke prurures por dhe ruajtur perhapjen e tij te familjare te aferm dhe shoqni. Ndersa jemi ne ndalimqarkullim, pra situate shtetrrethimi ku jane mbyllur institucione, bare restorante, qendra tregtare etj, nuk mungojne as qytetaret qe nuk i jane pergjigjur sa duhet apelit te institucioneve dhe vecanerisht specialisteve. Sot shihje njerez ne rruge, ne plazhe madje si ne Vlore, por nuk ka munguar as humori. Jane vellezerit Lleshi te cilet kane realizuar nje kenge humoristike per virusin ne kete situate kritik.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.