Kreu i Konfindustria: Do falimentojnë qindra biznese, paketa e ndihmës ekonomike minimale

0

Kreu i Konfindustria, Gjergj Buxhuku në një lidhje për ‘News24’ deklaroi se paketa e ndihmës, e ofruar nga qeveria është minimale dhe se me situatën ne fjale mund te falimentojnë qindra biznese.

“Paketa financiare duhet të ishte më e drejtë. Kategoritë që do përfitojnë nga paketa nuk jane të sakta. Nuk duhet të ketë dallim biznes i vogël apo biznes i madh. Paketa financiare e paraqitur, jo e moralshme dhe nuk është i drejte dhe i mirë. Kreditimi, pa vlerë në praktikë dhe eshte vetëm veprim simbolik” tha Buxhuku.

Ai i beri thirrje qeverise qe ta rishikojë paketën me seriozitet. “Ka pseudo-emërtime, kategorizime absurde. Të rishikohen pagesat e taksave dhe tatimeve”, tha ai.

 

 

 

 

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.