VIDEO/ “Qytetarët amerikanë të kthehen menjëherë në SHBA”- Ambasadorja Yuri Kim mesazh

0

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, Yuri Kim i bën thirrje qytetarëve amerikanë që të riplanifikojnë kthimin e tyre në SHBA pas mbylljes së kufijve si pasojë e krizës së koronavirusit.

“Dua të përsëris këshillën e Departamentit të Shtetit, me kufijtë duke u mbyllur dhe fluturimet ndërkombëtare duke u pakësuar, ne nxisim sërish qytetarët e Shteteve të Bashkuara që të planifikojnë kthimin e menjëhershëm në SHBA. Përveç rasteve kur jeni të përgatur për të qëndruar.

 

 

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.