Atlete që kushtojnë 150 mijë dollarë? Cilat janë atletet më ikonike në botë, të krijuara nga…

0

Buja me trashëgiminë e Michael Jordan vazhdon me vendosjen nga Sotheby në ankand një palë atlete Nike Air Jordan 1 të veshur nga MJ në 1985. Atletet e cilësisë së mirë dhe pak të zbardhura nga ngjyra krenohen me logon e famshme “Chicago” – projektuar nga Peter Moore dhe Nike, e para nga 34 atlete Jordan. Atletet janë vlerësuar të shiten për 100,000 deri në 150,000 dollarë. “Këto janë atlete më ikonike dhe të lakmuara të të gjitha kohërave,” tha Jordan Geller, zotëruesi i atleteve dhe themeluesi i muzeut të atleteve Shoezeum në një deklaratë. Ky ankand është planifikuar të mbahet në vetëm 10 ditë. SCAN Burimi: Business Insider

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.