Bylykbashi: U arrit dakordësia për administrimin zgjedhor. Identifikim biometrik për zgjedhjet e ardhshme

0

Pas mbledhjes së Këshillit Politik, përfaqësuesi i Partisë Demokratike, Oerd Bylykbashi konfirmoi publikisht pikat që kishin rënë dakord.

Bylykbashi:

Sot u arrit dakordësi për Administrim Zgjedhor, identifikim biometrik 100 për qind. Opozita propozoi sot zgjidhjen për depolitizimin e komisioneve, do të mbetëm ashtu siç është sot dhe kjo formulë do të aplikohet pas këtyre zgjedhjeve. U përpoq të kapte komisionet zgjedhore, nuk i kapi dot dhe u tërhoq. Depolitizimi i administratës zgjedhore do te kryhet vetëm pas zgjedhjeve te ardhshme parlamentare dhe lokale.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.