Familja Fejzullahu ishte në Shqipëri javën e kaluar, arsyeja e veçantë…

0

Këngëtari i njohur Sabri Fejzullahu, së bashku me familjen e tij ka udhëtuar drejt Shqipërisë javën e kaluar. Arsyeja ka qenë takimi me krerët e lartë të shtetit, për t’u pajisur me pasaportë shqiptare.

Pasaportat e tyre janë nënshkruar nga presidenti Ilir Meta, dhe tashmë të gjithë anëtarët e kësaj familje posedojnë pasaportë shqiptare. Lajmi është bërë i ditur nga një prej kronikave të emisionit Prive.

Udhëtimi i tyre në zonë Schengen tashmë nuk do të përbëjë një problem, duke marrë parasysh lirinë e lëvizjes që posedon shteti shqiptar në këtë zonë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.