VIDEO/ ‘Shteti në aksion’: Policia e Shtetit nuk ndalet së kërcyeri në dasmë

0

Pandemia e koronavirusit ka ndryshuar rrënjësisht sjelljen e njerëzve, me distancimin social që është një nga masat kryesore për t’u ndjekur. Këto ndryshime kanë prekur këdo, pasi shumë gjëra nuk lejohen si përpara disa muajsh, ku një ndër to janë edhe dasmat.

Të shumta janë rastet kur policia ka gjobitur pronarët e lokaleve për mos zbamin e protokollit. Për të mos mjafuar kjo, një vendim i Ministrisë së Shëndetësisë miratoi ndalimin e muzikës pas orës 20:00 në mënyrë absolute në çdo ambjent.

Ministri i Turizmit, Blendi Klosi, deklaroi në fillim të sezonit se dasmat këtë vit do të jenë ndryshe, ku numri i të ftuarëve do të jetë i limituar dhe se do të ketë mjekë dhe policë në gatishmëri. Dhe në fakt kështu ka ndodhur në një dasmë në Shkodër ku forca të shumta policie kanë që në gashmëri, jo për të ruajtur distancimin social, por për të kërcyer.

Në një video të mbërritur në redaksinë e JOQ Albania, shihen disa policë duke kërcyer të pashqetësuar për ruajtjen e distancës sociale.

Mesazhi i qytetarit në videon e dërguar: “Shteti në aksion. Për të disatën herë, tregohet qartë se në Shqipëri shteti funksionon me dy standarte!”/Marrë nga JOQ

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.