Pedagogu dhe aktivisti Ervin Goci plas “bombën”: Sahati i Tiranës është në projekt për t’u zhvendosur

0

Ervin Goci dhe Doriana Musai kanë qenë të ftuar në studion e RTV Ora me Beti Njumën ku kanë folur për prishjen e Teatrit Kombëtar si dhe tenderin që po bëhet për studim projektimin e tij.

Pedagogu Ervin Goci ka dhënë një deklaratë të fortë ku shprehet se kulla e Sahatit është në projekt për t’u zhvendosur.

Goci: Këtë mund ta mbani shënim këtu, unë mbaj një lloj përgjegjësie, sigurisht nuk ka një gjë zyrtare akoma për momentin, por Sahati i Tiranës është bërë në projekt për t’u zhvendos. Këtë mbajeni shënim sepse duhet ta hulumtoni si gazetarë.

Beti Njuma: Çfarë do të thotë të zhvendoset?

Ervin Goci: Ta heqin që aty fare.

Beti NjumaMund të zhvendoset? Duket non sens.

Goci: E gjithë qendra e Tiranës nuk ekziston, çfarë ka mbetur? Teatri iku, duan të prishin Sarajet. Unë kam një burim që më kanë thënë që sahati do të lëvizet. Nuk ka shance të ndodhi para zgjedhjeve.

Beti Njuma: Mund të zhvendoset teknikisht?

Doriana Musai: Teknikisht mund të zhvendoset edhe Koloseu i Romës

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.