Mësimi online? Ja teksti që mësuesit iu çojnë prindërve: Regjistroni nxënësit tek…

0

Pavaresisht reagimit te Ministes se Arsimit se nuk do te kthehemi tek mesimi online, sic duket tashme jane marre te gjitha masat dhe ndoshta se shpejti mesimi online. Per kete pavaresisht pergenjeshtrimit nga ministria e Arsimit, jane trajnuar mesuesit kjo zyrtare tashme si dhe sot ne telefonat e prinderve te nxenesve iu eshte kerkuar regjistrimi tek akadamia.al ku bashkelidhur iu eshte cuar dhe linku duke iu

Teksti i mesuesve derguar prinderve te nxenesve

Pershendetje!
Po ju dergoj linkun per tu regjistruar ne platformen akademi .al
Kjo platforme ju sjell me afer shkollen, ne rast se mesimi do te zhvillohet on line.
Ne kete platforme duhet te regjistrohen te gjithe nxenesit.
Rrugen e regjistrimit jua tregon linku qe po ju dergoj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.