FOTOT/’Pistë helikopteri dhe pishina’, brenda jahtit peshkaqen që do kushtojë 450 milionë paund

0

Projektuesit e mjeteve luksoze të lundrimit kanë prezantuar planin për ndërtimin e një mega-jahti 450 milionë paundësh, i cili do t’i përngjajë një peshkaqeni.

Modeli i jahtit 152 m i gjatë dhe 34 m i gjerë është frymëzuar nga grabitqari i oqeaneve dhe do të ketë pendë dhe bisht.

Mjeti lundrues gjithashtu ka dhe një përshtatje me arkitekturën romake në 6 nivelet e tij dhe do të jetë i pajisur me të gjitha komoditet më luksoze.

'Pistë helikopteri dhe pishina', brenda jahtit peshkaqen që'Pistë helikopteri dhe pishina', brenda jahtit peshkaqen që'Pistë helikopteri dhe pishina', brenda jahtit peshkaqen që'Pistë helikopteri dhe pishina', brenda jahtit peshkaqen që'Pistë helikopteri dhe pishina', brenda jahtit peshkaqen që'Pistë helikopteri dhe pishina', brenda jahtit peshkaqen që'Pistë helikopteri dhe pishina', brenda jahtit peshkaqen që'Pistë helikopteri dhe pishina', brenda jahtit peshkaqen që

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.