HIPOKRIZIA ka një fytyrë, rreket të grimohet e kurohet si “plaku i urtë”, është vetëm një DESHTIM

0

Nga As.Prof Taulanda Jupi

HIPOKRIZIA ka një fytyrë, që ndonëse rreket të grimohet e kurohet si “plaku i urtë”, është thjesht e vetëm një DESHTIM.
Po s’ka më turp se kaq!
Nëse si kryeministër u qan hallin mjekëve shpërbleji- MOS GËNJE !
Nëse si kryeministër u qan hallin infermirëve shpërbleji- MOS GËNJE !
Nëse si kryeministër ndjen keqardhje për qytetarët, ndihmoji me paketa ndihme për ilaçet- dhe shpenzimet për #COVID -19-MOS GËNJE !
Nëse si kryeministër ndjen keqardhje për pensionistët, ndihmoji -MOS GËNJE !
Nëse si kryeministër ndjen keqardhje për mësuesit , ofroju paketa ndihme për masa mbrojtëse- MOS GËNJE !
Nëse si kryeministër, u qan hallin fëmijëve, krijo mundësinë për më shumë ambiente për mësim ku të respektohet realisht distancimi social- MOS GËNJE !
Zbato planin e daljes nga kriza- mos prit!
Çdo gjë tjetër është propagandë!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.