Parti, Patetizëm, Propogandw (PPP). Një kryeministër i lodhur i zvenitur dhe me kohë i koklavitur

0

Nga Dr. Ilir Pecnikaj

PARTI, PATETIZEM, PROPOGAND (PPP).
Edhe në konferenca shtypi Ramsi nuk i harro PPP-të
Një kryeministër i lodhur i zvenitur dhe me kohë i koklavitur.
Asnjëherë nuk kam ndier keqardhje për të, por sonte ndieva një keqardhje për të gjithë shqiptarët,… kush na drejton…
Sonte fjalimi i tij ishte një plaxhatur e fjalimit të tenecexhiut Koci Xoxes në 46′ para komunisteve të Tiranës, me të vetmet ndryshime që në vend të emrit “fashist” Ramsi i zëvendësojë me emrin “covid-19”, dhe mungojë që pas mbylljes të vinte në sfond “internacionalen”.
Si mundët që një kryeministër të versulet si hijen kundër oplzites, për të vetmen arsye sepse opozita ka gati 9 muaj që kërkon mbrojtjen e qytetarve, lufton me një qeveri të korruptuar për t’ju ardhur në ndihmë bashkeqytetarve të vet, duke u perballur dhemb për dhemb me këtë perbindesh, duke i çorrur masken për çdo veprim korruptiv, ose mosveprim për mbrojtjen e qytetarve nga covid, dhe duke jubtreguar atyre se kno qeveri nuk harron shfrytëzoj edhe kohën covid për tu pasuruar mbi shpinen e qytetarve.
Patetik kryeminister JO I IMI,
Juaja ishte një podium politik,
Juaja ishte një propogand e pastër preelektorale,
Juaja ishte një intimidim i prokurorise,
Juaja ishte një dëshirë për të shkatërruar deri në fund sistemin shëndetësor duke kërkuar një ndasi mes mjekve “heronje” dhe mjekëve “tradhtar” opozitar,
Juaja ishte vetem patetizem dhe lodhje deri në keputje, e një personi të konsumuar deri në kockë.
Shpresoj që të ketë mbetur ndonjë prokuror kurajoz, qoftë edhe ndonjë nga ata që ka kaluar vetë laberinthet e kalvarit covid që qeverija juaj ka krijuar, ti marr seriozisht akuzat ndaj jush dhe shpures suaj,
SEPSE SHQIPTARËT NUK JANË NUMERA ME TË CILET JU MUND TË FSHIHNI DESHTIMIN KRIMINAL NË FSHEHJEN ME DASHJE TË VDEKJEVE DHE DERI NË PERDHUNIMIN E KUFOMAVE TE COVID, ASHTU SIÇ NJËRËSIT TUAJA KRIMINALE I KANË TRAJTUAR.
 Mos harro sepse mjekët nuk kanë bërë betimin RAMSIT, por betimin e HIPOKRATIT. Ata kanë bërë e do të bëjnë të pamundurën për të shëruar çdo të sëmurë, silido e kushdo qoftë ai.
JU KRYEMINISTËR KENI SHUMË GJYNAHE PËR TË LARË PËR KËTË POPULL, NDAJ DITET TUA U SHKURTOFSHIN SA MË SHUMË NË KRYE TË KËTIJ POPULLI!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.