25 ditë përballje me COVID/Mesazhi i kreu i të degës PD në Tiranë për miqtë

0
Qytetaret shqiptare po perballen me nje sfide aspak te lehte sic eshte kjo e prekjes nga COVID 10. Kane qene te shumte ata qe e kane perjetuar keq prekjen nga Koronavirusi, kjo per shume arsye. E para ka pas te beje ne pamundesine e kapaciteteve spitalore ne vend per te iu pergjigjur sa duhet te prekureve, kakofonise se mospasjes se nje protokolli te sakte te mjekimit ne shtepi si dhe mos marrjes se masave se duhur nga autoritet. Njeri prej te prekureve eshte dhe kryetari i Partise Demokratike dega nr.7 Lefter Geshtenja i cili pati mundesine te kurohej jashte ne Turqi per te lene pas dite te veshtira nga perballja me COVID 19. Inkurajimi, mesazhet e miqve kane qene te shumta ndaj tani qe ai eshte sheruar plotesisht ka nje mesazh per secilin prej tyre.
Statusi i Lefter Geshtenjes ne FB
Mirënjohje për të gjithë Ju miqtë e mi!
Pas 25 ditësh përballje me këtë flamë arrita që ta mposht.
E gjithë kjo falë Zotit, falë stafit mjekësor, falë jush që më mbështetët në këtë betejë. Edhe pse ky virus bëri që të kaloj momente shumë të vështira unë nuk u ndjeva kurrë vetëm.
Gjej rastin të falenderoj secilin prej jush që më qëndruat pranë mua dhe familjes sime.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.