Botohet romani ‘Intimët’ i shkrimtares Elona Zhana

0

Është botuar romani i shkrimtares Elona Zhana, “Intimët”, nga shtëpia botuese OM.

Dashuria e çmendur na transformon çmendurisht. Po çfarë mbetet kur mbaron marrëdhënia mes dy të dashurve? A munden ata ta kthejnë pasionin e tyre në miqësi të sinqertë, apo dashuria është një takim i shtyrë në kohë, një rendez-vous e munguar?

Këto janë disa nga pyetjet që dy personazhet kryesore, Iliri e Ana, i shtrojnë gjatë pesëdhjetë e-maileve që përbëjnë librin, pa pasur asnjëherë pretendimin të ju japin përgjigjet e duhura.

Librin mund ta gjeni ne librari, si dhe të porositet online.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.