Trondit gruaja e Përparim Ademit: Ia dija lidhjet, ishte i mërzitur kur…

0

Policia Gjyqësore ka pyetur cilësinë e personit që ka dijeni për ngjarjen edhe bashkëshorten e Përparimit Ademit, Vjollca Telo, raporton Shqiptarja.com.

Ajo ka treguar se është e martuar Ademin dhe kane tre fëmijë, dy vajza dhe një djalë. Ajo me bashkëshortin kanë bërë marrëveshje qe ajo te mbaje mbiemrin e tij Tela, ndërsa ai le të mbante mbiemrin e saj Ademi, pasi duhet forcuar martesa.

Burri saj Përparimi qe prej një periudhe rreth 20 vjet është njohur me shtetasen Zhaneta Metani dhe kane pasur lidhje intime bashkë. Ajo e ka marrë vesh për këtë lidhje dhe nuk ka ndërhyrë për të prishur lidhjen e tyre pasi e donte burri të ishte i kënaqur për të mos prishur familjen.

Vjollca ka rrëfyer gjithashtu se me familjen e Zhanetës shkonin familjarisht në plazh. Ajo madje tregon se vetë Përparimi i kishte treguar për shqetësimin e tij se Zhaneta e tradhtonte me një tjetër. Madje atë ditë thotë Vjollca ishte i mërzitur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.