Caktimi i Grida Dumës si drejtues politik, vjen reagimi i krerëve të PD së Kavajës dhe Rrogozhinës

0

Pak pas caktimit te Grida Dumes si drejtuse politike ne Kavaje dhe Rrogozhine, ka ardhur dhe reagimi i krereve te degeve Isa Sakja dhe Ferdinand Saraçit.

Statusi i Isa Sakjas

ryetari i Partise Demokratike, kryeministri i ardhshem, Lulzim Basha ia ka besuar perfaqesimin politik per bashkite Kavaje edhe Rrogozhine, intelektuales Grida Duma.
Ne keto tete vite te opozites zonja Duma ka spikatur me opozitarizmin e saj ne rrafshin intelektual dhe ate politik.
Ne do te bashkojme te gjitha energjite tona qe nen drejtimin e saj t’i japim Shqiperise mazhorancen absolute per te bere realitet programin e Partise Demokratike, programin me te cilin fiton Shqiperia.
Statusi i Fedinand Saraçit
Partia Demokratike ka vendosur si drejtuese politike për zgjedhjet e 25-së Prillit në Bashkitë Kavajë dhe Rrogozhinë Znj. Grida Duma.
Si Kryetar i Degës Rrogozhinë i uroj mirëseardhjen Znj. Duma e cila është një figurë e mirënjohur dhe e dashur për opinionin publik!
Me Lulzim Bashën në krye të punëve me një program të qartë qeverisës Shqipëria Fiton!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.