Katër takime në Drashovicë/Bujar Leskaj: Me PD zonës së Selenicës dhe Lumit të Vlorës u rikthehet vëmendja e munguar!

0
Bujar LEskaj, drejtuesi politik i PD ne qarkun Vlore vazhdon takimet intensive. Kesaj here ai pati kater takime te rendesishmete Monumenti Simbol i Labërisë në Drashovicë.
“Takimin e parë me të rinj të Selenicës.
Takimin e dytë me të rinj të Lumit të Vlorës.
Takimin e tretë me zonja të Lumit të Vlorës.
Takimin e katërt e zhvillova me një përfaqësi të banorëve të Drashovicës, fshati i lindjes së babait tim”-shkruan Leskaj ne FB.
Statusi i Bujar Leskajt
Ura e Drashovicës përballë
Qëndisur Monumenti i rrallë
Harku që lidh dy male
Lidh dy luftëra legjendare
(Gjolekë Runa- Drashovicë)
Sot, përgjatë pasdites, te Monumenti Simbol i Labërisë në Drashovicë zhvillova katër takime të veçanta.
Takimin e parë me të rinj të Selenicës.
Takimin e dytë me të rinj të Lumit të Vlorës.
Takimin e tretë me zonja të Lumit të Vlorës.
Takimin e katërt e zhvillova me një përfaqësi të banorëve të Drashovicës, fshati i lindjes së babait tim.
Drashovicë, moj e uruar
Zoti vetë të ka bekuar
Në buzë të lumit je shtruar
Kodrat me ullinj mbuluar.
(Gjolekë Runa- Drashovicë)
Bashkëbiseduam për programin e Partisë Demokratike, i cili ofron rrugëdaljen nga tranzicioni dhe keqqeverisja 8- vjeçare e Rilindjes.
Takimet e punës do të vijojnë intensive në grupe (me nga 10 persona, duke respektuar rregullat anti-Covid) gjatë periudhës dy javore, veç angazhimeve të tjera politike, me synim realizimin e 10 takimeve në ditë në të gjithë zonën.
Me qeverinë e Partisë Demokratike zonës së Selenicës dhe Lumit të Vlorës u rikthehet vëmendja e munguar!
Vota është arma më e fortë e shqiptarëve.
Në 25 prill ndryshon Shqipëria!
Në 25 prill u kthejmë Shqipërinë shqiptarëve!
Në 25 prill fitojnë banorët Selenicës dhe të Lumit të Vlorës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.