“Shko dhe verifikoji po deshe, or trim!”/Aurel Bylykbashi-Ballës: Ja investimet e PD në ish komunën Tregan të Elbasanin

0
Nga Aurel Bylykbashi

Taulant!
Meqe bere trimin, kur the qe jam gati per cdo lloj ballafaqimi, atehere po te kujtoj ckemi bere ne, ne ish komunen Tregan 2005-2013…
Dhe me thuaj ckeni bere ju 2013-2021?
Sa per kujtese.., keni bere 0 meter/ katror asfalt dhe investime!!
Kjo eshte reforma juaj administrative, ku i vute shqelmin fshatit dhe fshatareve!!
Degjo tani:
1. Rruga e Llixhes Qender, 30 milion leke te reja.
2. Rruga e fshatit Tregan, 30 milion leke te reja.
3. Sistemimi i perroit te Llixhes+Pedonale+Shkarkimet e ujrave termale, 15 milion leke te reja.
4. Rruga e Llixhes se Hidrajit, 18 milion leke te reja.
5. Ujesjellesi i Llixhes se Hidrajit+fshati Kycyk+Sistemimi i ujrave te zeza ne Llixhen e Hidrajit, 32 milion leke te reja..
I degjove??
Shko dhe verifikoji po deshe, or trim!!!
Dhe dicka se harrova…
Behu gati per vleren totale…, sa kemi investuar ne, ne 8 vjet dhe sa ju ne 8 vjet, ne te gjitha fushat, ne Elbasan!!!
Do te shohesh cudira!!!
Keshtu do masim dhe performancen tende si Deputet i Elbasanit!!!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.