“Ju jeni pjesë e sistemit, e konflikteve…”/ Gazetari skeptik për ndryshimin që do sjellë Jozefina Topalli

0

Sot në studion e Open ishte e ftuar kryetarja e “Lëvizja për Ndryshim”, Jozefina Topalli, përballë gazetarëve.

Teksa Topalli fliste për ndryshimin që do sillte në vend partia e saj me emra intelektualësh, gazetari Enton Abilekaj shfaqi skepticizëm duke e quajtur pjesë të sistemit të këtyre 30 viteve.

“Ju thoni që doni të hiqni sistemin e këtyre 30 viteve me emrat që keni futur në partinë tuaj, por mos harroni që ju keni qenë vetë pjesë e këtij sistemi prej 30 vitesh, keni qenë pjesë e konflikteve politike, apo lidhjeve me oligarkët që ju vetë akuzoni sot,” tha Abilekaj.

Ndërkohë Topalli u përgjigj duke thënë se prandaj ka zgjedhur këto emra të pakorruptuar dhe se ka qenë e ashpër për të luftuar korrupsionin.

“Unë mendoj se ju duhet të bini dakord në një pikë, më parë më thatë që emrat e rinj që kam në parti janë emra që nuk kanë qenë pjesë e politikës, ndërsa tani më thoni që jeni pjesë e sistemit. Kam qenë e ashpër se kam refuzu korrupsionin dhe çdo gjë që ishte kundra interesit publik,” tha Topalli.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.