VIDEO/Gotat e verës nuk lëvizin në tankun gjerman, pavarësisht “akrobacive”

0

Tanku “Leopard 2” është krenaria e ushtrisë gjermane, për shkak të saktësisë në gjuajtje, shpejtësisë gjatë aksioneve luftarake dhe sigurisë për ushtarët brenda saj.

Konsiderohet një prej tankeve më të avancuara të ushtrive nëpër botë, e këtë e dëshmon më së miri një video e publikuar së fundmi.

Në të shihen disa ushtarë duke vendosur mbi top dy gota me verë, të cilat i vështronin nga afër një grup gazetarësh.

Kur mendohej se ato do të binin dhe derdheshin në tokë, ndodhi e kundërta. Shoferi manovroi me tankun, por gotat mbetën të paprekura, madje as vera brenda tyre nuk lëkundej.

Ky veprim po dëshmon sesa e avancuar është inxhinieria gjermane, pasi ky tank tashmë ka një histori të bujshme dhe është një prej mjeteve më të kërkuara në botë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.