Endri Hasa merr emërim të ri në PD nga Lulzim Basha

0

Endri Hasa Emerohet Koordinator Kombetar per Teknologjjne e Kominikimit dhe Informacionit dhe Dixhitalizimin

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.