Michael Jackson, rrëfim i rrallë i vajzës së tij se si ishte ai si prind

0

Megjithëse Michael Jackson ishte një person i cili u hyjnizua dhe demonizua nga shumë si një nga artistët më të njohur në historinë e muzikës, disa aspekte të jetës së tij mbeten kryesisht të panjohura për publikun e gjerë.  Marrëdhëniet ndërpersonale të “Mbretit të Popit” i cili u nda nga jeta para kohe, por edhe marrëdhëniet e tij me familjarët, siç janë fëmijët e tij, janë gjëra që vetë Michael Jackson i mbrojti nga qendra e vëmendjes, pasi ai e dinte nga përvoja personale lakminë e medias.

Në vitet pas vdekjes së tij, fëmijët e tij kryesisht shmangën hollësitë për mënyrën që babai i tyre i famshëm kishte zgjedhur për ti rritur. Kjo është arsyeja pse intervista e fundit e dhënë nga vajza e tij 22-vjeçare, Paris Jackson , në shfaqjen e Naomi Campbell në YouTube është me interes të veçantë për adhuruesit e Micheal Jackson dhe më gjerë. Paris që merret me modelim, këngë dhe aktrim përshkroi fëmijërinë e saj të martën në emisionin “Pa Filtër”. ”Babai im gjithmonë sigurohej që të merrnim arsimin e duhur në mënyrë që të bëheshim njerëz të kulturuar. Kjo nuk na tregoi vetëm anën e zbukuruar të jetës, si qëndrimin në hotele me 5 yje. Gjithashtu Paris tregoi se është rritur në shumë vende. “Ne pamë vendet e botës së tretë. Ne pamë çdo anë të spektrit”, tha Jackson.

Sipas 22 vjeçares, e cila ishte vetëm 11 vjeç kur babai i saj vdiq në 2009 , gjërat që Michael Jackson u mësoi fëmijëve të tij ende ndikojnë në jetën e tyre. “Duke u rritur, mësuam se për të pasur diçka,ne së pari duhet ta fitonim. Nëse do të donim pesë ndeshje nga FAO Schwarz ose Toys R Us, do të duhej të lexonim pesë libra. Qëllimi ishte të punoje për të fituar diçka, të mos mendosh se të takon me të drejtë .Nëse dëshiron diçka, duhet të punosh shumë për të”.

Kur Campbell i tha Parisit se ishte shumë e famshme si modele, ajo këmbënguli se “beson fort se duhet të fitojë gjithçka në jetën e saj me djersën e saj”. “Më pëlqen modelingu . Unë shkoj në audicione, punoj shumë, studioj skenarë, bëj atë që duhet të bëj”.
Nëntorin e kaluar, 22-vjeçarja lëshoi ​​albumin e saj të parë me titull “Wilted”. Duke folur për hapat e saj të parë në muzikë, ku babai i saj la gjurmët e tij të pashlyeshme, ajo përsëri iu referua ndikimit të Michael Jackson.

“Ai e donte muzikën klasike, xhazin, hip hopin dhe R&B. Dhe sigurisht e gjithë skena e Motown. Por ai gjithashtu pëlqente të dëgjonte Top 40 në radio, këngë rok, Beatles. Kështu që ne jemi rritur me të gjithë këta tinguj, të cilët mendoj se kanë ndikuar edhe në muzikën time. Nëse e dëgjoni albumin tim, do të gjeni edhe ndikime nga kolonat zanore nga filma si Hans Zimmer dhe Danny Elfman, por edhe nga grupe rock si Radiohead dhe Orkestra e Mançesterit”.
Kohët e fundit, në një intervistë me “The Mix”, vëllai i madh i Parisit iu referua ndikimeve të ngjashme dhe mësimeve të jetës nga babai i tyre. Gjëja më e rëndësishme që Princi 24-vjeçar mësoi nga Michael Jackson është “Mos ndalo kurrë së mësuari” .  Sipas tij, ky është një mësim që provoi të jetë vendimtar në jetën e tij, pasi babai i tij gjithmonë thoshte se “në minutën që ju ndaloni të mësoni është ajo që filloni të vdisni.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.