Vetëm 3500 spektatorë holandezë do të lejohen ta ndjekin Eurovision 2021

0

Vetëm 3500 spektatorë do të shikojnë të gjitha shfaqjet që do të zhvillohen më 18, 20 dhe 22 maj në arenën Ahoy  në Roterdam. Konkursi i Këngës “Eurovision” i këtij viti do të zhvillohet në kushte shumë të rrepta për shkak të pandemisë së koronavirusit që po përfshin të gjithë planetin.

Sipas zhvillimeve të fundit dhe mediave ndërkombëtare, qeveria holandeze ka dhënë dritën jeshile që organizimi i Eurovision 2021 të mbahet me një audiencë, por shumë të reduktuar.

Vetëm 3500 spektatorë do të mund të shohin shfaqjen muzikore nga afër. Është Ahoy Arena që do të presë konkursin e këtij viti, gjysmë e mbushur.

Në fakt, konkursi i këtij viti do të jetë një provë se si këtë verë ata do të jenë në gjendje të mbajnë shfaqje të mëdha me praninë e njerëzve dhe në të njëjtën kohë të vëzhgojnë të gjitha masat e nevojshme për spektatorët për shkak të koronavirusit.

3500 spektatorë që do të shikojnë të gjitha shfaqjet e konkursit do të jenë ekskluzivisht spektatorë holandezë për shkak të kufizimeve të udhëtimit dhe do t’i nënshtrohen një testi COVID, me rezultatin sigurisht që do të jetë negativ për të hyrë në Ahoy Arena në Roterdam. Në fund të prillit, megjithatë, do të shqyrtohet përfundimisht nëse Konkursi i Këngës Eurovision mund të vazhdojë në këtë mënyrë. Eurovizioni i këtij viti do të zhvillohet në 18, 20 dhe 22 maj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.