FOTO/ Si kërkon që të mbahet mend ish-presidenti Trump

0

Zyra e re e ish-presidentit Donald Trump u tregua për herë të parë, kur ish-ndihmësi i Shtëpisë së Bardhë, Stephen Miller, tregoi në Twitter një foto të tij me Trump. Fotoja del ndërkohë që Donald Trump po përpiqet që të vazhdojë të jetë udhëheqësi i Partisë Republikane dhe ka kontaktuar shumë politikanë të famshëm për të vazhduar karrierën e tij politike.

Zyra ndodhet në Mar-a-Lago dhe në të duken sende dhe fotografi shumë interesante. Foto të ngjarjeve të marinës në malin Rushmore, një gazetë e “Washington Post”, një statujë e vogël e vetes së tij, një shishe qelqi Coca Cola, një fotografi të murit kufitar Amerikë-Meksikë të cilin Trump premtoi që do ta ndërtonte për të mbrojtur Amerikën nga imigrantët dhe Iphone-in e tij. Gjithashtu në tryezën e tij mud të shikohet një kuti prej druri e cila përmban një vulë presidenciale në krye të saj.

Gjithashtu, zyra e Donald Trump përmban fotografi të familjes së tij dhe një statujë të vogël të vetes së tij për të nderuar vitet e tij si President i Shteteve të Bashkuara.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.