Lihen të lirë 23 kontrollorë, në polici vetëm 3 punonjës. Avokati: Shkelje procedimi për “Shpërdorim detyre”

0

Të tjera detaje dalin në dritë në lidhje me shoqërimin e kontrollorëve të Albcontrol.

Gazetarja Dorjana Bezat raporton për ‘BalkanWeb’ se aktualisht në polici janë vetëm 3 persona, konkretisht shtetasit: Flora Ndreca, Armand Fezga (kryetar i sindikatës) dhe Muhnir Mezini, ndërkohë që 23 të tjerët janë lënë të lirë.

Nga ana tjetër avokati i kontrollorëve e quan shkelje procedimin për vepër penale të ‘Shpërdorimit të detyrës’ sepse sipas tij kontrollorët nuk kanë funksione publike pasi Albcontrol eshte sh.a.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.