Helidon Bushati: Rendi në Shkodër, në rënie të lirë!

0

Dy ngjarjet në një hark kohor prej 24 orësh janë dëshmia e një pushteti që po tenton të kriminalizojë zgjedhjet.

Ortakëria e krimit me pushtetin është rreziku që po tenton të kanosë zgjedhjet e lira.

Nuk ka asnjë tentativë për të siguruar rend dhe qetësi për qytetarët disa ditë përpara zgjedhjeve. Pakti me krimin po tenton të minosë frymën e një populli për ndryshim.

Nuk do t’ia dalin.

I bëjmë thirrje Policisë së Shtetit të bëjë detyrën e saj dhe të mos vazhdojë të jetë vegël qorre e krimit të organizuar. I bëjmë thirrje ndërgjegjes së atyre policëve të painfektuar nga “virusi i krimit” ta marrin seriozisht misionin që Policia e Shtetit ka për ruajtjen e rendit dhe qetësisë publike.

Askush nuk mund të dali mbi vullnetin e shumicës. I sigurojmë qytetarët se askush nuk do ta cenojë vullnetin e tyre këtë herë.

I bëjmë thirrje misionit vëzhgues OSBE-ODIHR të ketë parasysh ngjarjet e fundit.

Inspiruesi i krimit të organizuar ka një emër.

Të dielën, demokracia dhe shumica fitojnë betejën ndaj krimit dhe së keqes. Shqiptarët fitojnë!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.