Prezantimet e “Toenës”, ja ora, dita dhe vendi, kushtuar romanit “Anja” të Ahmet Prençit

0
Shkrimtari Ahmet Prençi njofton lexuesit se te marten do te jete tek stenda e “Toenes” ku do te prezantohet botimet e kesaj shtepie botuese dhe kjo diten do te jete nje mundesi e mire per miqte, adhuruesit e letersise qe ne dy ore do ti caktohet dhe romanit te tij “Anja”

Statusi i Ahmet Prençit

Pershendetje miq!
Me daten 04 Maj, të martë në ora 17 deri në ora 19, do ndodhem tek Kalaja e Tiranës në stendën e “Toenes” ku prezanton botimet e saj.
Ky orar do i kushtohet romanin tim. Nese do vini për librin, do jet dhe një rast i mirë dhe per tu takuar bashkë. Faleminderit dhe mirë u pafshim!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.