“Anja” e Ahmet Prençit mblodhi sonte adhuruesit e letërsisë dhe shkrimtarë

0

Shkrimtari Ahmet Prençi priti sonte ne stenden e “Toenes” ku u prezantuan botimet e kesaj shtepie botuese miqte, adhuruesit e letersise si dhe shkrimtare.
Ishin te shumte ata qe shkuan sonte tek stenda e Toenas per te takuar Ahmet Prençin, marre librin e tij dhe ndare disa kohe me te. Mes tyre ishin dhe shkrimtare. Kjo pranohet dhe nga Shtepia Botuese permes nje statusi ne FB.

Statusi i TOENES

Gjatë takimit me autorin Ahmet Prençi, sot në mbrëmje në stendën e Botimeve Toena, në Kalanë e Tiranës. Libri na bashkoi me shkrimtarët Flutura Açka dhe Besnik Mustafaj si dhe prof. Lumturi Vladi

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.