Deputetët “nxjerrin nga qarkullimi” numrin 15/Gafa e tmerrshme në mbledhjen e firmave për shkarkimin e Metës

0

Në parlament dhe në të gjitha mediat u raportua se 50 deputetë kanë firmosur shkarkimin e presidentit Ilir Meta, ndërsa lista me firmat e tyre u shpërnda gjërësisht.

Por ajo që bie në sy është se në fakt nuk kanë firmosuar 50 deputetë, por vetëm 49. Analisti Afrim Krasniqi ka kapur “gabimin teknik” apo “vendimin e qëllishëm”, këtë nuk dimë ta themi

Një lexim i kujdesshëm nxjerr në pah gabimin, ku nga numri rendor 14 kalohet tek numri rendor 16. Thjesht, mungon numri 15

Gabime të tilla tregojnë për nivelin e parlamentit, por edhe për seriozitetin e kauzave të tilla, siç është shkarkimi i presidentit.

Nëse sheh me kujdes edhe shkrimin e deputetetëve, disa prej tyre nuk janë të lehta të dëshifrohen.

Deputetët "nxjerrin nga qarkullimi" numrin 15/ Gafa e tmerrshmeDeputetët "nxjerrin nga qarkullimi" numrin 15/ Gafa e tmerrshmeDeputetët "nxjerrin nga qarkullimi" numrin 15/ Gafa e tmerrshme

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.