E rëndë/ Në depresion nga varfëria, babai mbyt në kanal 4 fëmijët

0

Një burrë vrau katër fëmijët e tij, tre vajza dhe një djalë, duke i hedhur në një rrjedhë uji në Faisalabad, në zonën Bandala të qytetit Indian.

Ai i nxori fëmijët e tij me pretekstin e pazarit të Bajramit dhe i hodhi në kanal. Burri është marrë në paraburgim pas ankesës së gruas së tij. Ai pranoi se kishte hedhur katër fëmijët e tij, duke përfshirë tre vajza dhe një djalë në kanalin Bhakhi, pas së cilës ka filluar një kërkim për të nxjerrë trupat e tyre sipas mediave.

Policia tha se burri bëri hapin ekstrem për shkak të varfërisë pasi ai nuk kishte burime për të blerë fëmijëve të tij rroba të reja për festën e Bajramit, Eidul Fitr.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.