Njihuni me Këmbimin Valutor, 24 Korrik 2021

0

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit dhe Paundit Britanik ndërsa Euro dhe Franga Zvicerane nuk kanë ndryshime.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:Dollari:

Njihuni me Këmbimin Valutor, 24 Korrik 2021

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.