Njihuni me Këmbimin Valutor, 09 Shtator 2021

0

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit, Euros dhe  Frangës Zvicerane, ndërkohë Paundi Britanik ka shënuar rritje të lehtë.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari:                                Blihet 102.5                                    Shitet 103.3

Euro:                                    Blihet 121.4                                    Shitet 122

Paundi Britanik :                  Blihet 140.7                                   Shitet 141.8

Franga Zviceriane:              Blihet 111                                      Shitet 112

Njihuni me Këmbimin Valutor, 09 Shtator 2021

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.