“Nuk mi plotëson kushtet”/ Burri: E tradhtoj gruan, e kam të dashurën 30 vite më të re! Gruaja: E di, por…

0

Një çift të moshuarish në Tiranë ka habitur jo pak në lidhje me marrëdhënien që ata kanë. Burri thotë se e ka tradhtuar gjithmonë bashkëshorten, ndërsa kjo e fundit është në dijeni për çdo gjë e bën një sy qorr e një vesh shurdh.

Deklarata ata i bënë gjatë një interviste të ora news për temën “tradhtia dhe shqiptarët”.

Bashkëshortja: “Kisha kuptuar që burri më tradhtonte,  por bëja një sy qorr dhe një sy shurdh sepse isha e re dhe kisha fëmijë.”

Bashkëshorti: “E kam tradhtuar që në tëra moshat. E tradhtoj sepse nuk mi plotëson kushtet. Femra duhet të jetë më e vogël. E kam të dashurën 30 vite më të re,  është thjesht kalimtare.”

Po kush tradhton më shumë?

Disa qytetarë thonë femrat, të tjerë meshkujt, por ka dhe nga ata që thonë se të dyja palët janë njësoj.

Qytetari 1:”Femrat tradhtojnë më shumë. Nuk e fal tradhtinë.”

Qytetarja 2: “Më duke se femrat e kanë fajin.”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.