‘Kërkon të joshë tim shoq’, gruaja padit fqinjën për të brendshmet e varura në tel

0

Policia në Quintana Roo, Meksikë, kohët e fundit mori një ankesë të pazakontë nga një grua vendase e cila akuzoi fqinjën e saj 23-vjeçare se i kishte varur të brendshmet në tel, në mënyrë që të joshte burrin e saj.

42-vjeçarja Yuvitza E. vendosi të ngrejë një akuzë zyrtare kundër fqinjës së saj të re “të paturpshme”, duke e akuzuar atë për thyerje të “moralit të mirë dhe mirësjelljes”.

Ajo u tha oficerëve të policisë se nuk ishte rastësi që fqinja e saj e ri i lante gjithmonë të brendshmet e saj të shtunën, rreth mesditës, kur burri i saj ishte në shtëpi dhe ishte i lirë ta shikonte nga shtëpia e tyre.

Thuhet se Yuvitza i kërkoi policisë të arrestonte gruan e re për mungesë morali dhe mirësjelljeje, por ata e informuan me mirësjellje se gruaja 23-vjeçare nuk kishte bërë asgjë të paligjshme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.