Priste të bëhej nuse, e reja që hezitoi të vaksinohej vdes nga COVID

0

Një grua 29-vjeçare nga Kentucky që priste të martohej vdiq nga komplikimet e shkaktuara nga COVID-19.

Dhe siç vënë në pah mediat e huaja, e gjitha ndodhi pasi ajo hezitoi të vaksinohej kundër virusit vdekjeprurës duke menduar se mund të ndikojë në pjellorinë e saj.

Si pasojë, Samantha Wendell vdiq pasi u infektua me coronavirus

Familja u tha mediave se ajo vendosi të mos vaksinohej pasi disa nga kolegët e saj i thanë për çështjet e infertilitetit pas vaksinimit COVID-19.

Sidoqoftë, “Samantha, pavarësisht hezitimit për problemet e fertilitetit pas vaksinimit, kishte planifikuar të merrte vaksinën. Por vetëm disa ditë para ajo filloi të ndihej keq, gjë që më vonë doli të ishte Covid-19”.

Duke folur për mediat, familja tha se Samantha i kaloi ditët e fundit në “oksigjeno-terapi” dhe para se të futej në Kujdes Intensiv ajo kishte pyetur mjekun nëse mund të merrte vaksinën. Por atëherë ishte tepër vonë për të.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.