“20 minuta për 2 km rrugë” Bogdani: Dita pa makina e kapriçove të Veliajt ua nxiu jetën qytetarëve

0

Ish-deputeti demokrat, Gert Bogdani ka reaguar lidhur me ditën pa makina të shpallur ditën e sotme nga Bashkia e Tiranës.

Sipas tij, kjo gjë ua ka nxirë akoma më shumë jetën qytetarëve, ku në 20 minuta ka bërë vetëm 2 kilometra rrugë.

Ai shton se një ditë e tillë pa makina mund të bëhet në fundjavë, ku njerëzit nuk shkojnë në punë dhe fëmijët janë pushim

Bogdani: 20 minuta për 2km rruge! Dita pa makina?!?! Pa lajmërim ne kohe, me gardhe hekuri & duke ia nxire akoma dhe me shume jetën njerëzve, qe veç trafikut te përditshëm duhet te durojnë edhe kapriçot e kryetarit te bashkisë ne mes te javës! Do ta besh, qofte edhe ne mënyrë simbolike?!?! Beje ne fundjave kur njerëzit nuk duhet te çojnë fëmijët ne kopshte a shkolla, nuk duhet te shkojnë ne pune, apo kur kane shërbim te transportit publik me kushtet minimale!!!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.